Al vijftig jaar omgeven door natuur

Toen Guus Brouwer in de jaren ’60 langs de duinrand grond aankocht voor wat Aan Noordzee zou worden, had hij een vooruitziende blik. Vandaag de dag is ruimte, rust en de tijd om te doen wat je zélf wilt het grootste goed. Die ruimte bieden wij al vijftig jaar - inmiddels met de derde generatie Brouwer.

In alles een familiezaak

De bewuste keuze om kleinschalig te blijven ondernemen levert onze gasten veel op. Een vriendelijke ontvangst, persoonlijke aandacht en vooral een riant park. We kiezen voor privacy en kwaliteit, en geven de natuur een hoofdrol. Het resultaat: alle ruimte om je vakantie zelf in te vullen.


Natuurlijk aangelegd vakantiepark

Aan Noordzee biedt een combinatie van 33 vakantiehuizen en 190 kampeerplekken. Omdat het park op een natuurlijke manier is aangeplant en ingedeeld, heeft iedere gast ademruimte. Dat gevoel wordt versterkt doordat auto’s zo veel mogelijk uit het zicht blijven en er geen stacaravans zijn.


Strand zoals het bedoeld is

Sint Maartenszee is een goed bewaard geheim. In de kop van Noord-Holland tussen Alkmaar en Den Helder is het de toegang tot een van de meest ongerepte stranden langs de Noordzeekust. Het duingebied is autovrij, dus je bereikt de zee alleen wandelend of met de fiets. In de zomer organiseert het strandpaviljoen vervoer met een elektrisch busje (€ 1 p.p.) Eenmaal aangekomen is het horeca-aanbod met maar twee strandpaviljoens overzichtelijk - wat rest is zon, wind, zand en zee.


Aan Noordzee

Ons vakantiepark ligt aan de voet van het mooie, grillige duingebied van Sint Maartenszee. Vlakbij natuurreservaat “Het Zwanenwater”, een uniek gebied en goed voor heel veel heerlijke wandelingen. Liever fietsen? Naast Noord-Hollandse klassiekers als bollenvelden en molens zijn ook Camperduin, kunstenaarsdorp Bergen en de Schoorlse duinen niet ver weg.